MorriganTaverna Irlandesa

CERVESES

Barril

Cervesa Guinness
Guinness

És una de les cerveses més famoses del món. Arthur Guinness la va començar a fabricar el 1759. El seu fort caràcter la fan una Cervesa única que manté la tradició del seu lloc d’origen, Irlanda.

Es serveix en dues vegades: primer es “tira” 2/3 de la Cervesa i es deixa reposar. Tot seguit s’acaba d’omplir la pinta. El cerveser espera que les bombolles reposin, tot observant com enlloc de fugir cap amunt, sembla que van cap avall abans de començar a degustar-la. Aquest efecte el produeix el Nitrogen que conté.

El seu gust amarg, cremós i torrat a cafè, produït pel torrefactat de l’ordi, fa que el nostre “paladar” necessiti tastar-la més d’una vegada per trobar el seu veritable buquet.

Graduació:4.2%
Cervesa Hieneken
Heineken

Alfred Heineken la comença a produir el 1874 en una petita cerveseria familiar d’Amsterdam. Avui és un referent a nivell mundial

S’utilitzen ingredients de gran qualitat: exclusiva llevat Heineken de baixa fermentació, aigua, malt Pilsen d’ordi i llúpol seleccionat. El llevat exclusiu Heineken es distribueix a totes les seves factories presents ens més de 70 països.

Graduació: 5%
Cervesa Murphys
Murphy's Irish Red

L’altre cervesa típica irlandesa. James J. Murphy va fundar la fàbrica el 1856 a Cork, Irlanda.

Vermella, orada, de gust suau i afruitat. Pur estil irladès.

Una bona Pinta de barril d’aquesta cervesa s’ha de servir en dos cops, deixant reposar abans d’acabar d’omplir-la.

Igual que la Guiness, el Nitrogen que porta, només l’original de Barril, fa que les bombolles es comportin de manera diferent, donant la sensació que van cap avall enlloc de fugir cap amunt, fins que reposa, apareix la seva capa d’escuma cremosa i està llesta per beure.

Graduació: 5%
Cervesa Paulaner
Paulaner

La cervesa de blat produeix un pessigolleig meravellosament refrescant. Els últims anys el seu consum s’ha popularitzat entre els joves. El llevat de fermentació alta li atorga el seu caràcter inconfusible: escumant, suau i afruitada, amb delicat aroma a llevat.

Crida l’atenció la seva tonalitat ataronjada, brillant amb una terbolesa constant i la seva intensa escuma. A causa de la seva elaboració sense filtrat, manté tant el seu caràcter primitiu com també les nombroses vitamines, minerals i oligoelements.

Graduació: 5.5%
Cervesa Amstel Oro Doble Malta
Amstel Oro Doble Malta

S’elabora a partir d’una barreja de malts amb diferents nivells de torrat, el que li dona es seu color daurat.

Té un gust a caramel amb l’amargor de la cervesa tradicional. LA seva graduació la fa una cervesa diferent per gaudir, especialment en el seu format de Barril

Graduació: 6.2%

CERVESES

Ampolla

Catalunya

Cervesa Almogavers
Almogavers

Guinness es una cervesa de tipus Ale de espuma, arraigada a la mas pura tradicion rilandesa. Fué en 1759 cuando nació la primera cerveza en la fábrica de St.James Gate, en Dublín.

Graduació: 4.2%
Cervesa Coure Art
Coure Art

Cervesa catalana artesana d’alta fermentació, especial d’hivern Intens color a coure. Sabor de fons lleugerament torrat amb matisos amargants que rememoren cerveses ancestrals.

Graduació: 8.3%
Cervesa Moska Torrada
Moska Torrada

Color caoba fosc amb pocs reflexes ambarins. Transparència baixa degut a la seva densitat i tonalitats visuals. Escuma ataronjada i persistent, densa i suau alhora. Entrada en boca agradable. Bombolla petita i sedosa. Recorregut en boca ràpid sense perdre el cos corpulent. Retronasal de fruits secs amb petits aromes d'avellanes torrades. Final tranquil sense absència exagerada de carbònic.

Graduació: 5%
Cervesa Moska Rossa
Moska Rossa

Cervesa de color ambarí clar amb reflexes ataronjats. Capa de color uniforme, lleugerament tèrbol degut a la presència dels llevats. Escuma persistent i suau amb bombolla fina i continuada. En nas és aromàtica i fresca fent reminiscència la frescor del llúpol. Aroma lleugerament balsàmic i herbaci. Entrada en boca ràpid amb un carbònic controlat. Recorregut franc i fàcil, mantinguen en tot moment la sensació de frescor i netedat. Percepcions finals amargues llupolitzades i accentuant la seva sequedat.

Graduació: 4.4%

CERVESES

Ampolla

Espanya

Cervesa Buckler 0.0
Buckler 0.0

Buckler pionera amb més de 30 anys d'historia a Espanya, es una cervesa elaborada amb ingredients naturals com l'aigua, malta d'ordi i llúpol. El seu contingut 100% malta i el seu suplement calóric (17kcal/100ml), la converteixen en una cervesa lleugera, refrescant.

Graduació: 0.0%
Cervesa Cruzcampo Gran Reserva
Cruzcampo Gran Reserva

Al 2009, primera del rànquing de la revista “Beer of the Word” d’un total de 250 cerveses de 50 països.

Elaborada a la cava a una temperatura inferior als 0º, fins arribar al seu buquet òptim

Ingredients: 3 malts, llúpol “perle” de la regió de Hallerteuer i aigua.Gust intents, torrat i lleugerament amarg.

Graduació: 6.4%
Cervesa Legado de Yuste
Legado de Yuste

A Espanya la cervesa fou popularitzada, al segle XVI per l’Emperador Carles V en el seu retir al Monaterio de Yuste.

Va fer construir una petita fàbrica on va portar al seu mestre cerveser, de Flandes. Al mateix temps en va reglar la forma de producció i comerç.

Legado de Yuste es produeix seguin aquella recepta original.

El primer glop envaeix la boca amb un matis dolç, per acabar amb l’amargor del llúpol, cremosa.

Graduació: 6.5%

CERVESES

Ampolla

Alemanya

Cervesa Paulaner naturtrub
Paulaner naturtrub

La cervesa de blat produeix un pessigolleig meravellosament refrescant. Els últims anys el seu consum s’ha popularitzat entre els joves. El llevat de fermentació alta li atorga el seu caràcter inconfusible: escumant, suau i afruitada, amb delicat aroma a llevat.

Crida l’atenció la seva tonalitat ataronjada, brillant amb una terbolesa constant i la seva intensa escuma. A causa de la seva elaboració sense filtrat, manté tant el seu caràcter primitiu com també les nombroses vitamines, minerals i oligoelements.

Graduació: 5.5%
Cervesa Paulaner Muncher Hell
Paulaner Original Münchner Hell

Es comença a produir a finals del segle XIX per contrarestar a les cerveses rosses que començaven a popularitzar-se i que anaven substituint a les fosques, fortes de Munich.

És una Lager, utilitza malt d’ordi, llúpol Alemany aromàtic “hallertau” i llevat de baixa fermentació exclusiu de Paulaner.. Es produeix segons la llei de puresa alemanya de 1516.

Graduació: 4.9%
Cervesa Paulaner Hefe-Weißbier-Dunkel
Paulaner Hefe-Weißbier-Dunkel

La cervesa de blat produeix un pessigolleig meravellosament refrescant. Els últims anys el seu consum s’ha popularitzat entre els joves. La cervesa de blat fosca, té un major percentatge de malt de blat fosc. D’aquí el seu atractiu color castany.

El seu abundant most original del 12,4% li atorga el seu irresistible caràcter saborós. El seu aroma fresc i intens recorda una mica a la malta torrada.

Graduació: 5.3%
Cervesa Paulaner Salvator
Paulaner Salvator

La primera paulaner. La van produir els monjos paulins per prendre durant els dejunis de quaresma de setmana santa. El mestre cerveser més famós fou frater Barnabas, qui dirigí la cerveseria del convent des del 1773.

La seva recepta resta invariable preservant-se des d’aleshores.

Forta fosca, amb molt de cos.

Graduació: 7.9%

CERVESES

Ampolla

Bèlgica

Cervesa Maes
Maes

Neix el 1880 a Saint Michel de Waarloos, en Bèlgica. És una cervesa rossa belga, color clar, aroma intens i sabor suau. Al contrari de la seva germana la JUDAS, el grau alcohòlic d’aquesta cervesa es correspon amb el seu bouquet.

Graduació: 5.2%
Cervesa Affligem Blond
Affligem Blond

L’Abadia d’Affligem està situada a la província de Flandes. Fou creada el 1704 per 6 cavallers penedits que van adoptar la vida monacal dels benedictins.

Un cop la cervesa està a punt, a l’ampolla, s’hi afegeix una petita quantitat de llevat i sucre i es deixa reposar en una cava a 24º, això li provoca la segona fermentació, en un procés semblant al del nostre CAVA Color daurat, gust sec amb final amargant.

Graduació: 6.8%
Cervesa Affligem Dubbel
Affligem Dubbel

L’Abadia d’Affligem està situada a la província de Flandes. Fou creada el 1704 per 6 cavallers penedits que van adoptar la vida monacal dels benedictins.

Un cop la cervesa està a punt, a l’ampolla, s’hi afegeix una petita quantitat de llevat i sucre i es deixa reposar en una cava a 24º, això li provoca la segona fermentació, en un procés semblant al del nostre cava. Vermell marró, final dolç i lleugerament fumat.

Graduació: 6.8%
Cervesa Affligem Tripel
Affligem Tripel

L’Abadia d’Affligem està situada a la província de Flandes. Fou creada el 1704 per 6 cavallers penedits que van adoptar la vida monacal dels benedictins.

Un cop la cervesa està a punt, a l’ampolla, s’hi afegeix una petita quantitat de llevat i sucre i es deixa reposar en una cava a 24º, això li provoca la segona fermentació, en un procés semblant al del nostre cava.

Color ros pàl•lid amb espuma blanca, gust sec i matisos de fusta.

Graduació: 9.5%
Cervesa Judas
Judas

Com el seu nom indica, es tracta d’una cervesa “traïdora”. Ben fresca amaga el seu grau d’alcohol, que podem notar quan ens aixequem de la cadira.

Neix el 1880 a Saint Michel de Waarloos, en Bèlgica. És una cervesa rossa belga, color or i gust intens amb contrapunt de notes dolces i amargues.

Graduació: 8.5%
Cervesa Mort Subite Framboise
Mort Subite Framboise

Cervesa “Lambic” que vol dir de fermentació espontània, no s’hi afegeix llevat sinó que es deixa actuar els llevats naturals de l’ambient, després continua la fermentació en botes de roure molt velles. Per aromatitzar-la es macera amb gerds (framboise) en comptes de llúpol, el que li dona dolçor.

És molt bona, ideal per a una nit especial i per aquells que no els agrada l’amargor habitual de la cervesa.

Graduació: 4.3%
Cervesa Mort Subite Kriek
Mort Subite Kriek

Cervesa “Lambic” que vol dir de fermentació espontània, no s’hi afegeix llevat sinó que es deixa actuar els llevats naturals de l’ambient, després continua la fermentació en botes de roure molt velles. Per aromatitzar-la es macera amb cirera en comptes de llúpol, el que li dona dolçor.

És molt bona, ideal per a una nit especial i per aquells que no els agrada l’amargor habitual de la cervesa.

Graduació: 4.3%

CERVESES

Ampolla

Holanda

Cervesa Amstel Radler
Amstel Radler

La tradició Radler té el seu origen a Baviera quan en 1922 milers de ciclistes baixaven a un pub de Múnic i el seu amo Franz Xaver Kluger, per no quedar-se sense producte, barreja la cervesa amb suc de llimona.

Graduació: 2.0%
Cervesa Amstel Extra
Amstel Extra

És una cervesa tipus "Lager", fermentada a baixa temperatura, perquè els aromes i sabors es desenvolupin lentament.

És suau però "enganya" doncs té 7,5º d'alcohol.

Graduació: 7.5%

CERVESES

Ampolla

França

Cervesa Desperados
Desperados

Als E.E.U.U. la paraula DESPERADO s’utilitza per anomenar a qui està fora de la llei, especialment a la zona fronterera. Al contrari del que podem pensar, es tracta d’una cervesa elaborada a França. Va néixer al 1995 durant els jocs olímpics d’hivern de França.

Està aromatitzada amb tequila. Té un accent atrevit i rebel, es desmarca de la forma tradicional de prendre una cervesa.

Graduació: 5.9%

CERVESES

Ampolla

Anglaterra

Cervesa Newcastle Brown Ale
Newcastle Brown Ale

S’elabora des del 1927 quan, als nord d’Anglaterra comencen a fer-se cerveses més clares que les tradicionals “porters”, perfecte pels que volen iniciar-se en aquest tipus de cerveses.

S’elabora amb malt d’ordi i blat, torrat i caramel•litzat, quelcom que es deixa notar tant en olfacte com en boca. Al contrari del que sembla, és una cervesa lleugera, molt agradable de beure, sobre tot ben freda.

Graduació: 4.7%

CERVESES

Ampolla

Italia

Cervesa Birra Moretti
Birra Moretti

És la cervesa més representativa d’Itàlia. Neix el 1859 a Udine, produïda per la família Moretti que es dedicava també als cereals i al vi.

D’un color daurat molt bonic, molt aromàtica i agradable de beure ben fresca, a l’estiu, somiant algun viatge a la “bella Itàlia”.

Graduació: 4.6%

CERVESES

Ampolla

Mèxic

Cervesa Sol
Sol

La cervesa mexicana que prenen els mexicans. La fàbrica va ser fundada el 1899. La SOL reposa 10 dies a -1 grau i passa per un procés de 5 filtratges el que li dona aquest color clar i brillant.

Graduació: 4.2%

CERVESES

Ampolla

Autràlia

Cervesa Fosters
Foster′s

Des del 1887 a Melbourne, Austràlia van fer aquesta cervesa per servir-la freda, a diferència de les tradicionals “Ales” Angleses, que es prenien a temperatura més alta.

És una cervesa seca amb un lleuger regust amarg que prové de la seva baixa fermentació. “Lager” clara, de color daurat brillant i escuma consistent.

Graduació: 5.0%

SIDRES

Ampolla

Sidra Bulmer's
Bulmer's

Si vas a Irlanda i entres a un pub, que és el que et ve al cap demanar? cervesa. Doncs compte a Irlanda es produeix molta sidra i és una beguda molt habitual als Pubs irlandesos.

La Bulmer's s’elabora a Irlanda des del 1887 amb 50 tipus de pomes diferents amb un toc final a poma cruixent. A diferència de les Basques i Asturianes no es “tira” sinó que es serveix directament al got ample. A l’estiu inclús la prenen en un got ple de gel.

Graduació: 4.5%
Sidra Bulmer's Pear
Bulmer's Pear

Si vas a Irlanda i entres a un pub, que és el que et ve al cap demanar? cervesa. Doncs compte a Irlanda es produeix molta sidra i és una beguda molt habitual als Pubs irlandesos.

La Bulmer's s’elabora a Irlanda des del 1887 amb 50 tipus de pomes diferents amb un toc final a poma cruixent. A diferència de les Basques i Asturianes no es “tira” sinó que es serveix directament al got ample. A l’estiu inclús la prenen en un got ple de gel.

La BULMERS PEAR combina un toc a poma amb el gust a pera dolça que produeix un gust natural i fresc.

Graduació: 4.5%

TÒNIQUES I GINEBRES

Tòniques

Tònica Fever Tree
Tónica Fever Tree

Tónica suau, cítrica i no massa densa.Poc Gasosa.

Tònica Thomas Henry
Tónica Thomas Henry

Sabor intens i madur. Efecte revitalitzant i refrescant.

Tònica Schweppes
Tónica Schweppes

Realitzant una actualització de la recepta original adaptada als gustos i utilització actuals de la coctelería moderna. Manté la seva fórmula original amb ingredients 100% de origen natural, generoses bombolles i 100% sucre, com utilitzava Jacob Schweppe fa més de 225 años amb el fi de millorar las barreges en la copa. Una nova técnica amb més presió però amb bombolles méss petites.

Graduació: 4.5%
Tònica Nordic
Tónica Nordic

Tónica molt suau i dolça, amb una bombolla efervescent i viva.

GINEBRES I TÒNIQUES

Ginebres

Clàssiques

Gin Larios
Larios

Botànica, fresca i amb un final cítric.

Graduació: 40%
Gin Bombay Dry Gin
Bombay Dry Gin

Seca, clara amb un gust molt botànic.

Graduació: 43%
Gin Beefeater
Beefeater

Especiada amb una suau aroma a regalèssia.Toc cítric.

Graduació: 43%

GINEBRES I TÒNIQUES

Ginebres

Cítriques

Gin Bombay Sapphire
Bombay Sapphire

Suavitat cítrica amb final especial

Graduació: 47%
Gin Citadelle
Citadelle

Suau i fresca, amb un perfum de llimona i espècies

Graduació: 44%
Gin Seagrams
Seagrams

Ginebra neta amb un lleuger color a or i molt seca, amb un suau aroma i sabor botànica, téun final bastant alcohólic que fa crèixer el conjunt.

Graduació: 40%
Gin Sloane's
Sloane's

La ginebra Sloane's gin, es una ginebra premium cremosa i suau, formada per 9 botánics destilats de forma individual. Aixo fa de Sloane's gin una ginebra de gran qualitat i en la que detectem notes cítriques i llegeramente dolç.

Els elements botànics utilitzats en la elaboració de Sloane's gin són: ginebre, angélica, regalèssia, llavors de coriandre, beina de vainilla, beina de cardamom, arrel de regalèssia, taronja, llimona.

Graduació: 40%
Gin Tanqueray
Tanqueray

Riquesa cítrica amb gust d'aranja,taronja i llim.a

Graduació: 40%

GINEBRES I TÒNIQUES

Ginebres

Afruitades

Gin Bull Dog
Bull Dog

Amb llavor de rosella i “ull de drac” amb final floral i suau.

Graduació: 40%
Gin G'vine Floraison
G'vine Floraison

Vellotada i dolça amb aroma a flors.

Graduació: 40%
Gin Hendrick's
Hendrick's

Diferent per l'extracte de pètals de rosa i de cogombre macerat.

Graduació: 41.5%
Gin Gin 10
G/10

Botànica cítrica i dolça, però amb un final afruitat.

Graduació: 41.5%
Gin Larios 12
Larios 12

Aromes botàniques i cítriques, però amb un intens gust floral.

Graduació: 40%
Gin Martin Miller's
Martin Miller's

Infinitat de matissos en els que predominen lavanda i flor de tarongina.

Graduació: 40%

GINEBRES I TÒNIQUES

Ginebres

Especiades

Gin Beefeater 24
Beefeater 24

Maceració d'ingredients en 24 hores amb un final de regalèssia.

Graduació: 40%
Gin Mare
Beefeater 24

Gustos mediterranis de farigola, romaní i alfàbrega.

Graduació: 42.7%
Gin Plymouth-Navy
Plymouth-Navy

Seca amb alta graduació d'alcohol (57%). Aroma cítric amb toc especiat.

Graduació: 42.7%
Gin The London n°1
The London n°1

Delicadesa de les herbes balsàmiques.

Graduació: 47%

Whiskies

Clàssics

Whisky Ballantines
Ballantines

Per prendre combinat. els seus ingredients més elementals són l'aigua i l'ordi.

Graduació: 40%
Whisky Jameson
Jameson

Marca líer de whisky irlandès del món. La seva triple destil·lació (els whiskies escocesos en tenen només dos).

Graduació: 40%
Whisky JB
JB

D'Origen escocés,es el de la barreja de 36 maltes i 6 de gra, envellits en roure més de 5 anys.

Graduació: 40%
Whisky Passport Scotch
Passport Scotch

Blended modern creat a Escòcia, ideal per combinar. MAnté inalterades les seves qualitats.

Graduació: 40%
Whisky Johnnie Walker Red Label
Johnnie Walker Red Label

Sabor amb cos, robust i complex, que li confereixen els més de 35 whiskies de malta i gra en la seva barreja, i la suavitat característica que li aporta el whisky únic malta Cardhú.

Graduació: 40%
Whisky Dewar's White Label
Dewar's White Label

És un dels whiskies més premiats de la història amb més de 140 medalles.

Graduació: 40%

Whiskies

Bourbon

Bourbon Jack Daniel's
Jack Daniel's

Procés de filtrat a través de carbó vegetal i envelliment en botes de roure americà.

Graduació: 40%
Bourbon Four Roses
Four Roses

Manté la seva fórmula des de 1888. Elaborat en Kentuchy. S'envelleix durant 5 antys en barriques amb l'interior cremat per aconseguir el seu peculiar aroma i un sabor suau.

Graduació: 40%

Whiskies

Premiums

Whisky Cardhú 12 anys
Cardhú 12 anys

Whisky de malta de luxe. La seva destil·lació en alambí de disseny singular i la seva maduració a Escòcia durant 12 anys en barriques seleccionades, li proporcionen un suau sabor i un gust càlid i elegant.

Graduació: 40%
Whisky Chivas Regal 12 anys
Chivas Regal 12 anys

Triple procés de barreja, per un costat, els whiskies de malta, i per un altre, el gra, i finalment la barreja de tots.

Graduació: 40%
Whisky Glenfiddich 12 anys
Glenfiddich 12 anys

Equilibri òptim entre sabor i suavitat. Sabor distintiu i equilibrat amb rics aromes frutals i un subtil toc a torba.El seu postgust és llarg i persistent.

Graduació: 40%
Whisky Glenrothes 12 anys
Glenrothes 12 anys

Color daurat mig, clar i brillant.D'un aroma a vainilla lleugerament picant.

Al paladar es suau, madur. L'acabat en boca es llarg, envellutat, intensa vainilla.

Graduació: 43%
Whisky knockando 12 anys
Knockando 12 anys

Whisky pur de malta destil·lat a base d'ingredients naturals. No té una edat determinada, ja que és embotellat quan el mestre barrejador decideix que ha arribat el seu grau màxim de perfecció, de entre 12 i 15 anys.

Graduació: 43.5%
Whisky Lagavulin 16 anys
Lagavulin 16 anys

El whisky perfecte per als amants dels aromes intensos a turba i les sensacions fortes. Amb 16 anys de criança, es un malta poderós, amb un paladar sublim

Graduació: 43%
Whisky Macallan 12 anys
Macallan 12 anys

Luxe en estat líquid. Procedeix de Spyside, Escòcia. Deliciosament suau, fruits secs, lleugera fusta fumada i espècies.

Graduació: 42.5%

VINS I CAVES

Ampolla

Cava Peralada Brut Nature
Cava Peralada Brut Nature

Un cava capaç de ser protagonista dels esdeveniments més especials i festius. Aquest Castell Peralada Brut Nature s’ha elaborat a partir de vins de les tres varietats típiques del cava, seleccionats entre els millors de l’anyada 2009.

Denominació d'origen:Empordà.

Varietats:Parellada (62%), Xarel·lo (25%), Macabeu (13%).

Vi base: Elaborat a partir de raïm seleccionat. Vinificació del most flor sota fermentació controlada.

Criança: Més de dotze mesos en ampolla, abans del desgorjament.

Graduació: 11.5%
Vi 3 Fincas
Peralada 3 Fincas

Vinificació per separat. Un cop realitzat el cupatge, el vi reposa durant 12 mesos en bótes de roure americà (70%) i de roure francès d'Allier (30%).

El vi acaba d'arrodonir-se romanent en l'ampolla uns 6-8 mesos.

Un vi carregat de fruita, fresc i molt agradable.

Denominació d'origen:Empordà.

Celler:Castell de Peralada

Varietats:Carinyena, Garnatxa negra, Cabernet Sauvignon i Merlot

Criança: Més de dotze mesos en ampolla, abans del desgorjament.

Graduació: 14.5%
Vi L'Oratori
L'Oratori

Color cirera intens, elegant aroma de fruita vermella en licor, regalèssia, tons minerals.

En boca es sedós, amb una marcada frescor i de gran expressió, postgust llarg i untuós.

El vi acaba d'arrodonir-se romanent en l'ampolla uns 6-8 mesos.

Un vi carregat de fruita, fresc i molt agradable.

Denominació d'origen:Empordà.

Celler:Martí Fabra

Varietats:Garnatxa, Carinyena i Cabernet Sauvignon.

Criança: 12 mesos en dipòsit subterranis.

Graduació: 14.5%
Vi Blau
Blau

El germà petit dels Blau del vi Can Blau, considerat un dels 100 millors vins del mòn.

Intens, molt amable i amb molta fruita vermella. Un vi per gaudir en qualsevol moment.

Denominació d'origen:Montsant.

Celler:Can Blau

Varietats:Carinyena, Garnatxa negra i Syrach.

Criança: 4 mesos en bota de roure francès.

Graduació: 14%
Vi Alges
Alges

Potent, equilibrat, s’expressa en nas com pura fruita, acompanyat per una fusta lleugera que el fa elegant i subtil.

L’equilibri és la nota més important d’aquest vi golós i, dit en termes anglosaxons, molt sexy, fet que invita a prendre una copa rere altra.

Denominació d'origen:Costers del Segre.

Celler:Clos-Pons

Varietats:Ull de llebre, Garnatxa i Syrach.

Criança: Criança 9 mesos en botes de roure noves de 1r i 2n any.

Graduació: 14.5%
Albarino Marques de Vizhoja
Albarino Marques de Vizhoja

Color cirera intens, elegant aroma de fruita vermella en licor, regalèssia, tons minerals.

Perfecte per a disfrutar d'un sabor fresc i afruitat durant tot l'any, sol o com aperfecte acompanyant de tot tipus de menjars.

El seu gust fi, equilibrat, le recordará a la poma, pera i notes a llimonada.

Celler:Marques de Vizhoja

Varietats:Albariño i Loureiro.

Graduació: 11.5%

CÒCTELS

Caipirinha
Caipirinha

Quant tinguis calor i estiguis fart d'estar al carrer, vine al MORRIGAN a prendre un còctel refrescant. El prepararem, davant teu amb ingredients naturals.

Primer tallem la llima en quadradets petits, la posem al got, la xafem un xic amb el ma de morter, per treure’n el suc, posem el sucre i barregem, posem el gel picat, la Cachaça ( beguda alcohòlica producte de la fermentació de la canya de sucre) i ja tenim el famós còctel Brasiler a punt per gaudir-ne.

Graduació: Alta graduació alcohòlica
San Francisco
San Francisco

El preparem amb suc de pinya, préssec i taronja, hi afegim unes gotes de grosella. El presentem en copa ample i ensucrada.

Es pot servir natural o amb alcohol.

Graduació: De 0 a 16.5%
Mojito
Mojito

Quant tinguis calor i estiguis fart d'estar al carrer, vine al MORRIGAN a prendre un còctel refrescant. El prepararem, davant teu amb ingredients naturals.

Primer tallem la llima en quadradets petits, la posem al got, la xafem un xic amb el ma de morter, per treure’n el suc, posem el sucre i barregem, afegim unes fulles de menta fresca, posem el gel picat, el rom blanc, una mica de sifó i llestos per gaudir d’un bocí de CUBa ben refrescant

Graduació: Alta graduació alcohòlica
Facebook Twitter

© Morrigan Taverna Irlandesa, 2014